DOĐITE U BEOGRAD-GRAD OTVORENOG SRCA


Hvala što se interesujete za našu žurku. Moramo da se pohvalimo da smo prethodnih godina ugostili veoma veliki broj mladih iz okruženja i da su svi koji su bili kod nas otišli sa nezaboravnim pozitivnim uspomenama. Bez obzira na tenzije koji naši političari uspevaju već godinam da naprave, najviše stranih gostiju je došlo iz EX YU republika i ovom prilikom im se zahvaljujemo na mnogo pozitivne energije koje su doneli (tako bar kažu DJ-evi sa svih stejdževa).

Da biste rezervisali mesto kod nas na žurci potrebno je da nam uplatite
30% od vrednosti ulaznica koje kupujete ukoliko u Beograd dolazite 30.12 ili ranije, kada trebate da platite ostatak i preuzmete ulaznice.
ili
100% od vrednosti ulaznica ukoliko u Beograd dolazite 31.12.

Uplatu možete izvršiti preko PayPal-a , što je prema našem iskustvu mnogo jednostavnije i brže,
ili preko Western Uniona što zahteva da odete do najbližeg Western union uplatnog mesta i posaljete nam novac po uputstvu koje ćete dobiti na mail.

Cene ulaznica koje su prikazane na sajtu važe za sve koji se priključe humanitarnoj akciji SEMAFOR PAKETIĆ koja se završava do 25.12 kada paketiće nosimo deci. Ukoliko dolazite u Beograd posle 23.12. za vas taj popust ne važi ali svakako možete dobiti ulaznice po cenama koje će biti uvećane za 5€ u odnosu na trenutno važeću cenu karte koja se dobija uz akciju.

 
 
 
Untitled Document